Ervaringen

Monica

 

Monika Bick, Corporate Recruiter

Als recruiter scan ik heel snel cv’s. Meteen wil ik zien of de sollicitant aansluit bij de functie. Door de videopresentatie maak ik al kennis met de sollicitant.

De videopresentaties van Eva zijn “tot the point”, meteen is duidelijk wat sollicitanten willen en kunnen.

Dat maakt mijn werk een stuk efficiënter!

nurcan-10jpg 

Nurcan Yilmaz, back-office medewerker, werkzoekende

Nadat mijn jaarcontract vanwege een reorganisatie niet verlengd kon worden, mocht ik van mijn bedrijf een videopresentatie laten maken. Eva stelde mij echt op mijn gemak.

Door de video presentatie mee te sturen bij je sollicitatie kun je jezelf goed laten zien en kun je ook eventuele vooroordelen wegnemen. Het heeft mij ontzettend geholpen om snel weer ander leuk werk te vinden!

bedankt Eva!

 

Sander de Heus, ICT ManagerSander

De videopresentatie werkt echt heel goed. Naast de videopresentatie geeft Eva ook goede cv adviezen. Je wordt sneller op gesprek uitgenodigd.

Ik kon zelfs kiezen uit verschillende banen! Dus zeker de investering waard.

Als je eigentijds wilt solliciteren, schakel dan de hulp van Eva in.

Sharon

 

 

 

Sharon Baldew, Mobiliteitsadviseur

Voor mijn kandidaten, met name de oudere boventalligen is een persoonlijke videopresentatie een hele goede manier om kennis te maken met een nieuwe werkgever.

 

 

 

Joep Koenen , HR adviseurJoep

Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van mijn functie als HR adviseur.

Ik bekijk veel cv ’s per maand en wil me snel een beeld vormen van de ervaring en de competenties van de kandidaten die reageren op een vacature. Met een persoonlijke video erbij is het beeld completer. Het maakt het vinden van de juiste kandidaat een stuk eenvoudiger.

Eva maakt echt het verschil door het maken van de persoonlijke videopresentaties.

Susy

 

 

 

Suzy Cohen, Office Manager

Wat een verbetering! Alle adviezen en tips heb ik verwerkt in mijn cv en ik heb een mooie videopresentatie! Het heeft mij een stuk zekerder gemaakt. Als ik solliciteer stuur ik standaard mijn video presentatie mee en krijg hele positieve reacties.

 

 

 

 

Peter

Peter Jansen, Accountant, werkzoekende

Nadat ik werkloos was geworden had ik veel gesolliciteerd, maar werd ik nooit uitgenodigd voor een gesprek.

Ik dacht dat het aan mijn leeftijd lag. Na het cv advies en mijn videopresentatie gemaakt door Eva werd ik wel uitgenodigd.

Een van de netwerkgesprekken resulteerde in een nieuwe baan!

 

 

 

Hans

Hans Tangelder, Mobiliteitsmakelaar

Mijn kandidaten komen sneller op gesprek met een videopresentatie bij hun sollicitatie. Eva weet ze zo te maken dat hun kwaliteiten goed in beeld komen. Want een cv en een brief alleen zegt weinig over de persoon. Haar enthousiasme brengt ze over op de kandidaten, die heel blij zijn met de video.

Ook voor netwerkgesprekken werkt de videopresentatie prima, de werkgever krijgt binnen een minuut een goed beeld van de kandidaat.

Een nieuwe verfrissende manier om een nieuwe baan te vinden. Ik kan het iedereen adviseren die op zoek is naar ander werk.

 

Anneke van Dijk, administratief medewerker, werkzoekendeanneke2jpg

Vanwege een reorganisatie was ik na twintig jaar weer op zoek naar ander werk. Via mijn mobiliteitsadviseur heb ik een videopresentatie laten maken. Ik heb veel positieve reacties gehad, het haalt toch veel vooroordelen weg en ze zien hoe je bent.

Volgende maand begin ik bij mijn nieuwe werkgever!

Ruben

 

 

 

Ruben de Wolf, Accountmanager

Juist in mijn vak is het belangrijk hoe je overkomt. Heb mezelf getrakteerd op een videopresentatie. Het werkt zeker. Echt een aanrader. Thnx Eva