Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Eva Sasbach. In diverse rollen, o.a. manager, HR adviseur, loopbaanadviseur, trainer en arbeidsmakelaar heb ik bij verschillende organisaties gewerkt. Al  25 jaar begeleid ik mensen succesvol  naar ander werk. Wat ik mensen leer is zich goed presenteren in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Waarom ben ik videopresentaties gaan maken?

Als mobiliteitsadviseur weet ik dat het moeilijk om je kandidaten op een netwerk- en sollicitatiegesprek te laten komen. Uit gesprekken met HR adviseurs en recruiters blijkt dat ze terughoudend zijn om kandidaten uit te nodigen voor een gesprek omdat ze geen compleet beeld hebben van de kandidaat. Investering voor een gesprek kost minimaal een uur. Vooral voor boventallige oudere kandidaten is het lastig om op gesprek te komen.

Dat bracht mij op een idee om door een videopresentatie,  de toekomstige werkgever al kennis te laten maken met de kandidaat. Binnen een minuut kunnen ze zien of het “klikt”.
Mijn drive is dat meer mensen zo een baan kunnen vinden, met name (her)starters op de arbeidsmarkt.
Ik weet dat het mogelijk is, want veel mensen hebben zo hun nieuwe baan gevonden.

Over mezelf

Mijn functie als loopbaanadviseur combineer met mijn eigen bedrijf. Naast begeleiding van mensen vind ik het leuk om nieuwe dingen te ontwikkelen. Dit heb ik in de afgelopen jaren gedaan:

  • eerste digitale loopbaantraject met linken op internet en eerste email advies van Nederland ontwikkeld
  • eerste coaching via de webcam
  • vernieuwende video presentaties
  • 2016  de eerste vlogger van Nederland op het gebied van cv’s en solliciteren

Opleidingen: Camjo opleiding (camera, interview en editen), HBO Geschiedenis en HBO Human Resourcemanagement, verschillende postbachelors opleidingen o.a.: loopbaanbegeleiding, coaching, Strategisch HR management en financieel management .

Noloc erkend loopbaanprofessional, CMI B Register Loopbaanprofessional

Lid van verschillende netwerken: Ace , Samenwerken aan Mobiliteit, Flexpool en Mobiliteit Utrecht.

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op!