Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Eva Sasbach

Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, inspirerend, maar zeker ook praktisch, resultaatgericht en regelmatig confronterend.

Als HRM professional acteer ik in diverse rollen en ik heb ruime ervaring als adviseur, coach, trainer, verbinder, initiator, begeleider, projectmanager en coördinator

Verder heb ik ervaring met het ontwikkelen en implementeren van projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en employability.

Naast eigenaar van het bedrijf StartvoorWerk heb ik werkervaring als HRM adviseur,  mobiliteit en duurzame inzetbaarheid, loopbaanadviseur, coach, trainer, manager, voor diverse commerciële bedrijven en non-profitorganisaties. Ook heb ik een breed netwerk bij zeer uiteenlopende organisaties.

Ik ben een register CMI Loopbaanprofessional en Noloc gecertificeerd en onderschrijf de ethische gedragscode. Dit betekent dat ik werk vanuit respect, integriteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit

Opleidingen: HBO Human Resourcemanagement, HBO MO Geschiedenis, Camjo (camera) opleiding. Verschillende postbachelors opleidingen o.a.: loopbaanbegeleiding, recruitment, coaching, Strategisch HR management en financieel management.