Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Eva Sasbach

Met heel veel plezier heb ik al meer dan duizend mensen succesvol begeleid en heb ervaring met verschillende beroepsgroepen en niveaus.

Ik breng mensen in beweging door een praktische aanpak en een realistische kijk op mogelijkheden. Verder pas ik de laatste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren en profilering op de arbeidsmarkt toe in mijn trajecten. Verder heb ik ervaring met het ontwikkelen en implementeren van projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en employability.

Naast eigenaar van het bedrijf StartvoorWerk heb ik werkervaring als adviseur mobiliteit en duurzame inzetbaarheid, loopbaanadviseur, coach, trainer, manager en HR adviseur voor diverse commerciële bedrijven en non-profitorganisaties. Verder heb ik een breed netwerk bij zeer uiteenlopende organisaties.

Ik ben een register CMI Loopbaanprofessional en Noloc gecertificeerd en onderschrijf de ethische gedragscode. Dit betekent dat ik werk vanuit respect, integriteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit

Opleidingen: HBO Human Resourcemanagement, HBO MO Geschiedenis, Camjo (camera) opleiding. Verschillende postbachelors opleidingen o.a.: loopbaanbegeleiding, recruitment, coaching, Strategisch HR management en financieel management.